Ninja Race 5.3.2022

Esterataurheilun ja ninjaratojen ensimmäinen
kansainvälinen sisäkisa saapuu OCR Factorylle
5.3.2022!
Kuka on kaikkien aikojen ensimmäinen
ninjaratojen Suomen mestari?
Kuka on valmis haastamaan lajin harrastajat
ympäri maailman?

Tule kokemaan hauska ja nopeatempoinen World Ninja Athlete Games
sekä Ninja Race -Suomenmestaruuskilpailut OCR Factorylle 5.3.2022.
Yksi kilpailu, kaksi mestaruutta!

5.3.2022 OCR Factoryn estetehtaan valtaa kaikille avoin kansainvälinen World Ninja Athlete Games – esteratakilapailu, jonka yhteydessä kisataan myös ninjaratojen ensimmäiset Suomenmestaruuskilpailut. Voit siis osallistua samalla Ninja Race -kisasuorituksella sekä kansainvälisiin kisoihin että Suomenmestaruuskisoihin! Tai tulla pitämään vain hauskaa ja haastamaan itsesi, yksin tai yhdessä!

Mikä on Ninja Race?

Ninja Race on vauhdikas ja nopeatempoinen esteratakisa, joka koostuu kymmenestä ”esteestä”: Ninjastepit, tasapainoputki, renkaat, peg board, köysikiipeily, otteet, monkey bars, tasapainopuomi, cliffhanger, 100m juoksu. Esteet vuorottelevat keskenään muodostaen 18 tehtävän kokonaisuuden, joka suoritetaan aikaa vastaan. Kyseessä on nopea ja lyhyt esterata, joka mittaa erityisesti nopeutta, ketteryyttä ja tasapainoa. Kisassa on oma sarja lapsille (alle 12-vuotiaat) sekä aikuisille (12+ v). Esteet ja esterata on suunniteltu siten että kisa soveltuu kaiken tasoisille harrastajille. Voit siis hyvin osallistua kisaan vaikka et harrastaisi lajia tavoitteellisesti. Tärkeintä on pitää hauskaa ja haastaa itsensä!

Miten voin osallistua kisaan?

Ilmoittautuminen Ninja Race -kisaan tapahtuu OCR Factoryn verkkokaupan kautta. Voit valita ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko kisasuorituksellasi Ninja Race -kisaan, sisältäen oikeuden kisata myös Suomenmestaruudesta, vai myös kansainväliseen World Ninja Athlete Games -kilpailuun. World Ninja Athlete Games -kisaan osallistuessasi, kisasuorituksesi kuvataan kansainvälistä tuomaristoa varten. Peruskisassa ja Suomenmestaruuskisassa suorituksia ei kuvata.

Mikä on World Ninja Athlete Games?

World Ninja Athlete Games on kansainvälinen ninjaratakisa, joka järjestetään samaan aikaan 1.-6.3.2022 ympäri maailmaa. Kilpailija suorittaa kilparadan omassa maassaan määrättynä päivänä (Suomessa 5.6.2022), virallisella World Ninja Athlete Games -kisasalilla, suoritus kuvataan ja loppuajan perusteella nopeimmat suoritukset (videot) lähetetään kansainvälisen tuomariston arvioitavaksi. Kilpailussa palkitaan kansainvälisesti parhaat suoritukset sekä eniten kärkisijoituksia keränneet kisasalit. World Ninja Athlete Games järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2020 ja mukana oli yli 1000 kilpailijaa ja 45 salia kahdestatoista eri maasta. Lisätietoa kilpailusta löydät mm. Facebookista: https://www.facebook.com/groups/272577793366965/

Sinustako Suomenmestari?

Ninja Race -kisan yhteydessä kisataan lajin ensimmäiset viralliset Suomenmestaruuskilpailut. Kyseessä on yksi FOCRA:n (Finnish Obstacle Course Racing Association) määrittelemästä virallisesta Suomenmestaruuslajista, ja osallistuminen Ninja Race -kisaan sisältää automaattisesti oikeuden kilpailla myös Suomenmestaruudesta. SM-kisoissa on ikäluokat 12-14, 15-17, 18-19, 20-24, 25-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59 ja 60+ . Kaikki luokat ovat sekä naisille että miehille. Ikäsarjaan osallistuvat ovat automaattisesti mukana myös yleisessä sarjassa. Lisätietoa FOCRA:sta sekä muista tulevista OCR -kisoista löydät osoitteesta: https://focra.fi/fi/etusivu/

Yksi suoritus, kaksi kisaa

Ninja Race -kisassa kilpailija suorittaa radan kerran, ja samalla kisasuorituksella voi kilpailla niin perussarjassa, Suomenmestaruuskilpailussa kuin kansainvälisessä World Ninja Athlete Games -kisassakin. Osallistumismaksu määräytyy sen perusteella, mihin kilpailuihin osallistuja haluaa suorituksellaan osallistua. Perus osallistumismaksu 49€/hlö sisältää oikeuden kilpailla sekä perussarjassa että Suomenmestaruuskilpailussa. 59€:n osallistumismaksu sisältää oikeuden kilpailla myös World Ninja Athlete Games -kisassa, jolloin kisasuoritus kuvataan ja loppuaika lisätään kansainväliseen vertailuun.

Ilmoittaudu pian!

Ilmoittautuminen kisaan aukeaa 21.1.2022 Paikkoja on rajoitettu määrä, joten toimimalla nopeasti varmistat paikkasi kevään vauhdikkaimpaan ja hauskimpaan kisaan! Ota myös Facebook- ja Instagram -sivumme seurantaan niin pysyt ajan tasalla tulevista kisoista ja tapahtumista. Tulemme päivittämään kisainfon, rataesittelyn, esteet sekä parhaat vinkit kisaan, verkkosivuillemme ja sosiaaliseen mediaan pian!

LISÄTIEDOT & YHTEYSHENKILÖT

www.ocrfactory.fi
www.focra.fi
https://www.facebook.com/groups/272577793366965
Miia Klärich/ OCR Factory Oy/ 0407644984, miia@ocrfactory.fi
Elina Koponen/ OCR Factory Oy/ 0504055056, elina@ocrfactory.fi
Johan Nyman/ FOCRA ry/ president.finland@worldobstacle.org

YHTEISTYÖSSÄ